Beste soeppan

1 december 2022
Een soepje maken voor een groot gezelschap? Je maakt het in een soeppan. Deze pan is door zijn omvang ideaal om grote hoeveelheden soep te bereiden. Om je te helpen de juiste pan te kiezen, beschrijven we de beste in dit artikel.

Hoe kies je de juiste soeppan?

Een soeppan kopen? Bij het kiezen van een soeppan zijn er verschillende factoren waarmee je rekening moet houden:

  • Capaciteit: De capaciteit van de soeppan is erg belangrijk! Dit bepaalt immers hoeveel soep je kunt maken. Overweeg hoeveel mensen je meestal voorziet van soep en kies een pan die groot genoeg is om voldoende soep te maken.
  • Materiaal: Soeppannen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals roestvrij staal, aluminium, gietijzer en koper. Elk materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen, dus het is belangrijk om te bepalen welk materiaal het beste bij jouw kookstijl past. Roestvrij staal en aluminium pannen zijn bijvoorbeeld lichter en gemakkelijker schoon te maken, terwijl gietijzer en koperen pannen zwaarder zijn maar beter warmte vasthouden.
  • Handvatten: Zorg ervoor dat de soeppan stevige handvatten heeft. Een volle soeppan kan zwaar zijn. Het is belangrijk dat de handvatten comfortabel zijn. Dit maakt het gemakkelijker om de pan op te tillen en te verplaatsen.
  • Deksel: Een goed deksel is belangrijk om warmte vast te houden en spatten te voorkomen. Kies een soeppan met een stevig deksel dat goed past en gemakkelijk te verwijderen is.
  • Vorm: Soeppannen kan je kopen in verschillende vormen, zoals rond en ovaal. Een ronde pan is ideaal voor het maken van dikke soepen. Een ovale pan is weer geschikt voor het koken van grotere stukken vlees en groenten.
  • Prijs: Soeppannen zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Overweeg hoe vaak je de pan zult gebruiken en hoeveel je bereid bent uit te geven. Het is verstandig dit van te voren te bedenken.

Beste soeppan van 2022

1. BK Q-linair Master Soeppan 24 cm / 7,5 L

Vooral bij de kookpan van de Q-linair® Master serie is het veilige afgiet systeem handig. Een kookpan wordt tenslotte veel gebruikt om groenten te koken, waarvan het water vervolgens afgegoten moet worden. Veilige en robuuste design pannen! Bestel BK Q-linair Master Soeppan à 24 cm / 7,5 L online bij fonQ. Alle BK Pannen uit voorraad leverbaar.
Bekijk op FonQ.nl

2. BK Purity Soeppan 24 cm

De BK Purity pannen staan prachtig op elk fornuis. De kookpannen hebben een maatverdeling en schenkrand, handig bij het afgieten en je hebt geen maatbeker meer nodig! De wok- en koekenpannen hebben een keramische laag. Bestel BK Purity Soeppan à 24 cm online bij fonQ. Alle BK Pannen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Bekijk op FonQ.nl

3. BK Conical Deluxe Soeppan 24 cm / 6 L

De luxe Conical BK soeppan is groot genoeg voor het maken van 6 liter soep. De soep wordt geleidelijk warm door het unieke Tri-ply systeem. De pan is ook voorzien van een maatverdeling aan de binnenkant, voor correct afmeten! Bestel BK Conical Deluxe Soeppan à 24 cm / 6 L online bij fonQ. Alle BK Pannen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Bekijk op FonQ.nl

4. Lite-Body Soeppan/Stamppotpan - Deepblauw - Inductie

â Deze Lite-Body - Soeppan / Stamppotpan met deksel - Ã 26 cm/ 10l - Emaille - blauw is geschikt voor het maken van soep- en stamppotgerechten voor grotere vriendengroepen en/of gezinnen. Bestel Lite-Body Soeppan/Stamppotpan - Ã26 cm/ 10l - Deepblauw - Inductie online bij fonQ. Alle Lite-body Pannen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk maandag in huis
Bekijk op FonQ.nl

5. Habonne Profiline Soeppan - 28 cm - RVS - met deksel

â" Geschikt voor alle warmtebronnen â" Vaatwasmachinebestendigâ" 10 jaar garantie Bestel Habonne Profiline Soeppan - 28 cm - RVS - met deksel online bij fonQ. Alle Habonne Pannen uit voorraad leverbaar.
Bekijk op FonQ.nl