Beste messenblok

2 december 2022
Een messenblok is een must voor elke (hobby)kok. Op die manier berg je je kostbare messen veilig en ook hygiënisch op. We tonen hier de meest fraaie en handige messenblokken.
Beste messenblokken van dit moment.

1. Richardson Sheffield Nox Messenset + Messenblok 5-delig

Deze Nox set van Amefa is ideaal voor wie van een strakke, stijlvolle look gaat. De set bestaat uit vijf zwarte messen en een magnetisch bamboe messenblok en is een waar statement op het aanrecht! Bestel Richardson Sheffield Nox Messenset + Messenblok 5-delig online bij fonQ. Alle Richardson Sheffield Messen uit voorraad leverbaar.
Bekijk op FonQ.nl

2. Brabantia Tasty+ Messenblok 5-delig

Houd je aanrecht netjes met het Tasty+ messenblok van Brabantia. Het blok wordt geleverd met vijf Tasty+ messen; een broodmes, een vleesmes, een koksmes, een universeel mes en een schilmes. Perfect voor iedereen die van koken houdt!  Bestel Brabantia Tasty+ Messenblok 5-delig online bij fonQ. Alle Brabantia Keukengerei en accessoires uit voorraad leverbaar.
Bekijk op FonQ.nl

3. Eva Solo Meshouder schuin

De Eva Solo messenhouder is gemaakt van aluminium en schuin van vorm waardoor de messen er makkelijker in passen. De kunststoffen binnenkant is te verwijderen en is geschikt voor in de vaatwasser. Bestel Eva Solo Meshouder schuin online bij fonQ. Alle Eva Solo Messen uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis
Bekijk op FonQ.nl

4. Diamant Sabatier Integra Messenblok 8-delig

Dit messenblok uit de serie Integra van Diamant Sabatier heeft ruimte voor acht messen. Deze messen zijn van uiterst hoge kwaliteit en gaan daardoor een heel leven mee. Ze zijn bovendien voorzien van icoontjes die aangeven welk mes gepakt wordt. Bestel Diamant Sabatier Integra Messenblok 8-delig online bij fonQ. Alle Sabatier Messen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Bekijk op FonQ.nl

5. Global G42 Messenmagneet 41 cm

De G42 magneetstrip van Global is een praktische manier om de mooie Global messen veilig en netjes op te bergen. De sterke magneetstrip houdt de messen op stevig op hun plaats. De messen op deze magneetstrip zijn altijd direct binnen handbereik. Bestel Global G42 Messenmagneet 41 cm online bij fonQ. Alle Global Messen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Bekijk op FonQ.nl

Veelgestelde vragen

Wat is het beste materiaal voor een messenblok?

Er zijn verschillende materialen waaruit messenblokken kunnen worden gemaakt, zoals bamboe, beukenhout, plastic en meer. Het materiaal dat het beste bij u past, hangt af van uw persoonlijke voorkeur en het type messen dat u bezit.

Is het beter om messen los te bewaren of in een blok?

Messen in een blok bieden bescherming voor de messen, helpen bij het organiseren van uw messenset en beschermen tegen ongelukken. Bovendien is het gemakkelijker om de messen op te bergen en op te vinden als ze in een blok zijn opgeborgen.

Hoe kan ik het messenblok schoonmaken?

Het is belangrijk om het messenblok regelmatig schoon te maken en te ontsmetten om bacteriën te verminderen. Dit kan worden gedaan door het blok af te nemen met warm water en zeep en vervolgens te drogen met een schone doek.

Hoe voeg ik messen aan mijn blok toe?

De meeste messenblokken zijn ontworpen om messen eenvoudig en veilig op te bergen. Het is belangrijk om de messen voorzichtig in het blok te plaatsen en ze niet te hard of onvoorzichtig in het blok te stoten.

Wat is het verschil tussen horizontale en verticale messenblokken?

Horizontale messenblokken zijn messenblokken waarbij de messen horizontaal in het blok worden opgeborgen, terwijl verticale messenblokken de messen verticaal opslaan. De keuze hangt af van uw persoonlijke voorkeur en het type messen dat u bezit.