Beste kookpan

1 december 2022
De kookpan is een pan die niet in jouw keuken kan ontbreken. Een gekookt eitje, groente of de rijst. Je kook het allemaal in de kookpan. Een kookpan kopen? Wij zetten de beste op een rij.

Wat is een kookpan?

Een kookpan is een hoge pan die wordt gebruikt om voedsel te koken. Het is meestal gemaakt van metaal, zoals roestvrij staal, aluminium of koper en heeft een deksel om het kookproces te regelen en de warmte goed vast te houden.

Een kookpan aanschaffen kan een lastige klus zijn. Kookpannen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, afhankelijk van het gebruik en de hoeveelheid voedsel die wordt gekookt. Ze worden meestal gebruikt om water te koken voor pasta, aardappelen, rijst, groenten en soepen, maar kunnen ook worden gebruikt voor het koken van andere gerechten zoals bonen en granen.

Sommige kookpannen hebben een non-stick coating. Deze coating zorgt ervoor dat het voedsel niet aan de bodem blijft plakken. Je kunt ook een ingebouwd stoommandje gebruiken om voedsel te stomen. Kookpannen is een veelgebruikte pan en worden vaak in sets verkocht.

Beste kookpan van 2023

1. BK Simplicity Kookpan 20 cm

De BK Simplicity pannen hebben een modern en slim design. Ze zijn gemaakt kwalitatief roestvrij staal, hebben binnenin een handige maataanduiding en zijn voorzien van een praktisch afgietsysteem. Dat maakt het elke dag weer een genot om te koken! Bestel BK Simplicity Kookpan à 20 cm online bij fonQ. Alle BK Pannen uit voorraad leverbaar.
Bekijk op FonQ.nl

2. Iittala Tools Kookpan 22 cm / 5 L

De chef is de baas in de keuken. Om de beste pannen te kunnen maken heeft Iittala daarom ook alle tips en wensen van professionele chefs verwerkt in deze Tools pannen. Geschikt voor de beste (hobby) chefs en de vaatwasser! Bestel Iittala Tools Kookpan à 22 cm / 5 L online bij fonQ. Alle Iittala Pannen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Bekijk op FonQ.nl

3. WMF Compact Cuisine Kookpan 20 cm

Deze trendy WMF Compact Cuisine pannen zijn ideaal voor het dagelijks klaarmaken van de lekkerste gerechten. Hij is vervaardigd van RVS en mag gewoon in de vaatwasser. Dankzij z'n mooie, unieke ontwerp is hij stapelbaar en dus ruimtebesparend. Bestel WMF Compact Cuisine Kookpan à 20 cm online bij fonQ. Alle WMF Pannen uit voorraad leverbaar.
Bekijk op FonQ.nl

4. Greenpan Barcelona Kookpan 20 cm

Met de pannen uit de Barcelona serie van Greenpan zit je altijd gebakken. Een stukje vlees, vis of een lekkere wok? Voor elk gerecht is er een geschikte pan. Ze zijn krasbestendig en hebben een snelle en gelijkmatige verwarming. Veel kookplezier! Bestel Greenpan Barcelona Kookpan à 20 cm online bij fonQ. Alle GreenPan Pannen uit voorraad leverbaar.
Bekijk op FonQ.nl

5. BK Purity Kookpan 18 cm

De BK Purity pannen staan prachtig op elk fornuis. De kookpannen hebben een maatverdeling en schenkrand, handig bij het afgieten en je hebt geen maatbeker meer nodig! De wok- en koekenpannen hebben een keramische laag. Bestel BK Purity Kookpan à 18 cm online bij fonQ. Alle BK Pannen uit voorraad leverbaar. Voor 22:00 besteld, morgen in huis
Bekijk op FonQ.nl